Steeds een stukje verder…

Wauw, wat is er al veel gebeurd sinds de eerste blog! Ondertussen hebben we ons project en onze website bekend gemaakt en zijn er veel mensen van op de hoogte. Best spannend, maar wat zijn we dankbaar voor jullie reacties! Fijn om berichtjes binnen te krijgen van mensen die tips hebben en om met mensen hierover te kunnen kletsen.

We zijn ook erg dankbaar voor de bedrijven die al hebben toegezegd dat ze mee willen werken met ons project. Zoals te zien is op onze bedrijvenpagina zijn dit er echt al veel! Ondertussen hebben we een ontzettend leuke cateraar (Brenda’s catering), heerlijke avondlocatie (waterfeesten.nl), ontspannen middaglocatie (Hoeve de Beek), maar ook een fijne fotograaf (RoosKiekt fotografie) en een plek om onze trouwauto van te huren (LoyaltyRide). En, niet te vergeten: alle foto’s op onze website van ons zijn gemaakt door Joanne Kleermaker fotografie! Ook hebben we hele leuke vrienden die onze trouwkaart aan het ontwerpen zijn.

We worden er echt een beetje stil van als we dit al zo zien. Mensen zijn bereid om mee te denken en om bij te dragen aan Stichting Bootvluchteling. Ondertussen gaan we ook verder: we gaan binnenkort trouwringen zoeken, we denken nog na over een videograaf, Gerdine is op trouwjurkenjacht en Seth kijkt vast rond voor een pak, …. Nog genoeg te doen! Ken jij iemand die met ons mee zou willen doen en die betrokken is bij een trouwjurkenzaak, trouwpakkenzaak, juwelier, iemand die videograaf is, of nog iets heel anders? Dan horen we het heel graag 🙂

Tags: No tags

Leave a Comment