Het begint er steeds meer op te lijken…

Hoeve de Beek – onze middaglocatie!

Er zijn weer mooie dingen gebeurd! Publiciteit in meerdere kranten, bedrijven doen mee, we krijgen lieve berichtjes en er zijn al een aantal donaties gedaan…

Zoals jullie al hebben kunnen zien op onze Facebook-pagina staat het project niet stil. Er zijn meerdere media (Veenendaalse Krant, Nederlands Dagblad, Rijnpost en het CIP) hoorden van ons project en schreven hier iets over. Dit is heel fijn, omdat zo meer mensen van dit project horen. Niet zodat wij lekker veel aandacht krijgen, maar om ervoor te zorgen dat we in contact komen met meerdere partijen. Ook krijgen de bedrijven die met ons meewerken zo meer publiciteit, en dat verdienen ze!

Daarom willen we in deze blog een van onze bedrijven onder de aandacht brengen: Hoeve de Beek. Dit is een prachtige locatie in Woudenberg. Dit monumentale pand is een verbouwde boerderij waar nu een goed feest gehouden kan worden. Van binnen is het sfeervol ingericht en buiten zijn allerlei activiteiten te doen: Buks schieten, het bezoeken van een museum en wandelen op het naastgelegen klompenpad. Wij hebben ervoor gekozen om op de locatie de middag met onze daggasten door te brengen. Kijk vooral op hun site voor meer informatie: Hoeve de Beek.

Ook werd ons gevraagd of er nu al geld gedoneerd kan worden aan ons project, en dus aan Stichting Bootvluchteling. Dat kan zeker! Via deze Tikkie-link kun je helemaal zelf bepalen hoeveel je wilt geven en wordt het gelijk op de goede rekening gezet.

We zijn ontzettend blij met alle mensen die ons volgen, met ons meedenken en bedrijven die met ons mee willen doen. Wil je ons nu nog verder helpen? Deel dan voor ons onze Facebook-pagina met je vrienden. Dit kun je doen door op onze pagina te drukken op de knop: Nodig je vrienden uit. Hoe meer mensen ons volgen, hoe groter de kans dat we meer bedrijven ontmoeten die mee zouden willen doen en hoe beter we deze bedrijven weer kunnen helpen. Alvast bedankt en tot de volgende update!


Tags: No tags

One Response

Leave a Comment