Wauw, op de radio & dé jurk is gevonden!

Zo, dat was spannend: Ons project in combinatie met de trouwjurk van Gerdine. Een jurk moet vroeg besteld zijn, helemaal goed zijn en de winkel moet willen meewerken… Maar, gelukkig: De jurk is besteld! Na een paar pas-sessies in andere winkels, mails en telefoontjes, wilde D’Amore bruidssalon meedoen met ons doel. En ze hadden ook nog eens die ene mooie jurk hangen! Echt een aanrader trouwens, deze winkel. Ik ben in Amersfoort geweest, maar er is ook nog een vestiging in Arnhem. Ze hebben een grote selectie aan jurken hangen en de sfeer in de winkel tijdens het passen is erg fijn. De verkoopsters kijken echt wat jij wilt en zoeken daar de perfecte jurk bij! Kijk voor meer informatie over deze winkel op www.damore.nl

En er is meer gebeurd, deze week. We zijn namelijk ook op de radio geweest! Seth werd gebeld door de KRO-NCRV voor het programma ‘Zin in weekend’, waar hij ons verhaal mocht doen. De uitzending is hier terug te luisteren: Vanaf de 9de minuut is Seth aan het woord.

Nog 7 maanden en heel wat voorbereidingen te gaan voor onze bruiloft… We hebben er zin in en zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die meewerkt, meedenkt en geeft aan Stichting Bootvluchteling!

Tags: No tags

Leave a Comment