Wie zijn wij, waarom doen we dit en hoe gaat het?

We zijn nu ongeveer 1,5 maand actief bezig met ons project en het leek ons goed om iets meer over onszelf te vertellen. Want ja, hoe zijn wij hier zo bij gekomen? En hoe gaat het nu?

Het begon allemaal toen we samen in de auto zaten na te denken over onze bruiloft. Wat zijn dingen die wij belangrijk vinden op onze trouwdag? Natuurlijk hebben we zin in een mooie dag om onze liefde te vieren en voor elkaar te kiezen. We hopen dat al onze gasten met ons mee kunnen genieten en willen daar graag iets goeds voor in elkaar zetten. Maar is dat het dan? Wij geloven namelijk ook dat God ons vraagt om te zorgen voor een ander en dan niet alleen voor onze gasten. Om ons heen zien we namelijk zoveel mensen die het minder hebben, en daar kregen we echt een beetje buikpijn van. Daar willen we toch niet van wegkijken?

Op dat moment kwamen Seths zakelijke instinct en Gerdines rechtvaardigheidsgevoel samen: We gaan hier samen iets aan doen! Zo kwamen we op het idee om juist onze bruiloft in te zetten voor anderen, zodat zij kunnen meegenieten van ons geluk. Trouwen met een doel werd geboren!

En nu zijn we hier hard mee bezig. En dat is een uitdaging, maar het gaat goed. Seth is van ons degene die bedrijven belt, vaak de onderhandelingen doet en het leuk vindt om ons verhaal te vertellen. Oh ja, en hij motiveert Gerdine om dat ook te doen 😉 Gerdine houdt de website en Facebookpagina bij en steunt Seth in zijn goede acties.

Ondertussen blijft Seth hard bezig met zijn eigen bedrijf (LoyaltyRide) en woont hij in een zelf opgeknapt appartement naast zijn ouders. Hij houdt van koken (en kan het goed!), buiten lopen met de hond en van veel fruit eten (om af te vallen, zodat zijn trouwpak nog beter zit)! Gerdine werkt voor Yoin met jonge vluchtelingen, waar zij haar hart aan ophaalt. Zij woont in een heel leuk appartementje, waar ze geniet van haar nieuwe hangmat en fijn leesvoer.

Wil je ons helpen met dit avontuur? Dan zijn we je al heel dankbaar dat je ons volgt op Facebook! Deel en verspreid vooral dit nieuws, zodat we meer mensen bereiken die met ons mee kunnen doen. En stel dat je nu al wilt doneren, kan dat natuurlijk, via deze Tikkie.


Tags: No tags

Leave a Comment