Onze ringen zijn binnen & we hebben een tussenstand!

We zijn weer een poosje verder en er is alweer heel wat gebeurd in de tussentijd! Afgelopen week, op Seths 26ste verjaardag, konden we onze trouwringen ophalen bij Horlogerie van Manen. Dan wordt alles wel heel echt, nu de ringen al klaar liggen… 🙂

Het viel ons op hoeveel moeite deze winkel doet voor bruidsparen: we kregen niet alleen onze ringen, maar ook een foto van het moment waarop we ze uitgezocht hebben en twee champagneglazen met onze trouwdatum en namen erop. Tijdens het uitzoeken was er alle aandacht voor ons en konden we zoveel ringen passen als we wilden. En toen we begonnen over Trouwen met een doel, was er gelijk bereidheid om hierover na te denken en uiteindelijk ook mee te doen. Al met al hadden we dus een hele prettige ervaring met deze winkel, echt een aanrader! Voor meer informatie kun je terecht op hun website. Hier kun je ook zien wat zij nog meer allemaal verkopen, naast trouwringen.

Het werd ook hoog tijd voor een tussenstand, dus bij deze. Door de donaties van de trouwjurk, het trouwpak, de trouwringen en door giften die we (soms anoniem) hebben ontvangen, hebben we inmiddels al het mooie bedrag van €1035,- opgehaald! Wauw, hier werden we zelf echt even stil van… Bedankt! Het helpt ons (en uiteindelijk de mensen in Griekenland) dus ook enorm als onze berichten gedeeld worden, daardoor hebben we ook enkele donaties mogen ontvangen.

Tags: No tags

Leave a Comment