Update & PrePair

Nog iets meer dan 5 maanden te gaan en dan is het zover: Onze bruiloft! De voorbereidingen gaan tot nu toe erg goed. We hebben 2 hele leuke ceremoniemeesters, onze trouwringen zijn binnen, we hebben de locaties geregeld, de fotograaf is bekend, onze kleding is binnen of besteld, de kaarten zijn bijna af en de planning wordt steeds duidelijker.

Al deze praktische voorbereidingen zijn natuurlijk erg leuk en belangrijk, maar in het weekend van 22-24 maart hebben we ook iets anders leuks gedaan: Een PrePairweekend. Tijdens dit weekend krijg je veel informatie en ga je al stel aan de slag met je leven na de bruiloft. Je kijkt samen naar waar je vandaan komt (je familie en jouw identiteit), waar je nu staat (communicatie, conflicten, seksualiteit) en waar je naartoe gaat (God in je relatie). We hebben ontzettend genoten van dit weekend samen, waar veel tijd was voor goede gesprekken met z’n tweetjes, samen lol hebben, samen bedenken wat we graag willen en open verhalen van anderen.

PrePair is onderdeel van Ruimte voor je Relatie, een stichting vol passie voor gezonde huwelijken. Het doel van deze stichting is duurzame liefdesrelaties bevorderen en het beeld van God weerspiegelen, als individu en samen. Toen we aan hen vroegen of ook zij mee wilden doen met ons doel, lieten ze weten dat graag te willen. Echt bijzonder, zeker gezien deze stichting volledig draait door vrijwilligers.

We raden jullie een PrePairweekend (als je binnenkort gaat trouwen) of een relatieweekend (als je al getrouwd bent) heel erg aan! Wij hebben hier erg veel aan gehad en hebben nu nog meer zin in ons leven samen 🙂

Tags: No tags

Leave a Comment