Lekker eten & dankbaarheid

Allereerst willen we jullie bedanken voor alle lieve reacties, tips en donaties. Mooi om te zien hoeveel mensen weten van onze actie en ons hierin steunen. Dat is zo hard nodig, niet voor ons, maar voor de mensen op Lesbos!

Een gek contrast met de mensen voor wie we geld ophalen, maar op onze bruiloft gaan we genieten van lekker eten van Brenda’s catering. Ook Brenda twijfelde er niet aan of ze mee wilde doen met dit project! Brenda werkt al een poosje voor zichzelf en heeft ondertussen een heel mooi cateringbedrijf staan. Samen met haar team verzorgt ze maaltijden voor verschillende gelegenheden. Niets is haar te gek: Ze denkt mee met je wensen en kijkt wat zij daarmee kan. Hoe het eten gaat smaken, weten we natuurlijk nog niet, maar we hebben er alle vertrouwen in. Oh, nog een leuk weetje: Brenda besteedt veel aandacht aan hoe het eten geserveerd wordt: Het moet er mooi uitzien. Dat maakt het natuurlijk extra leuk!

Zoek jij ook iemand die de catering kan verzorgen voor je verjaardag, een bruiloft, een feestje of een groter evenement? Kijk dan zeker even op http://www.brendascatering.nl.

Tags: No tags

Leave a Comment