Nog maar 3 maanden….

Wauw, nog maar 3 maanden en dan is het zover: Onze grote dag! Naast het geld ophalen voor Stichting Bootvluchteling zijn we ook hard bezig om naar 19 september toe te leven. Daarom even een leuke foto van onze fotoshoot die we hebben gehouden voor onze trouwkaart. En gelijk een beetje reclame: Deze foto is namelijk gemaakt door Joanne Kleermaker Fotografie. Naast het zusje van Gerdine, is Joanne ook een topfotograaf. Dankzij haar was de fotoshoot echt een feestje, ook al houden Seth en ik allebei niet zo van op de foto gaan. Joanne zorgde voor een ontspannen sfeer en had leuke idee├źn.

Dus: Mocht je nog een leuke fotograaf zoeken? Joanne is heel erg aan te raden! Meer informatie kun je vinden op haar eigen website: http://www.joannekleermakerfotografie.nl.

Tags: No tags

Leave a Comment