Voorproefje van ons feest!

Onze bruiloft komt natuurlijk steeds dichterbij en we krijgen er steeds meer zin in. De laatste tijd denken we veel na over ons feest, in de avond: Hoe gaan we dit precies inrichten? Wat voor dingen willen we doen? Hoe gaat ons gastenboek eruit zien? Welke mensen nodigen we allemaal uit?

Gelukkig is er al één ding duidelijk van ons feest: De locatie. En dit is een locatie waar we erg blij mee zijn. Het is namelijk een bijzondere locatie: Wij gaan ons feest vieren op een boot. In onze zoektocht naar een geschikte locatie vond Seth waterfeesten.nl. Zij hebben 2 partyboten waarmee ze rondvaarten en feesten verzorgen. Hoe leuk is dat? Normaal liggen deze boten in Kerkdriel, maar op 19 september zal hun grootste boot, de Columbus, naar Rhenen komen.

Wat wij zo leuk hieraan vonden is dat deze locatie bijzonder is: We gaan er namelijk ook een stuk mee varen. Ook zijn er leuke mensen die deze boot besturen en ons zullen bedienen. De boot heeft veel ruimte: er zijn twee verdiepingen en ook buiten op het dek kun je genieten van de avond. Op onze bruiloft zullen daar ook 2 hele leuke mensen lekkere dingen klaarmaken op het dek, dus dat maakt het helemaal compleet!

Dus, mocht iemand nog een leuke locatie zoeken: Kijk eens op www.waterfeesten.nl 🙂

Tags: No tags

Leave a Comment