Betrokken collega’s

Ondertussen weet onze hele omgeving natuurlijk al dat wij gaan trouwen. Mooi om te zien hoe mensen meeleven en ook benieuwd zijn naar ‘Trouwen met een doel’. De afgelopen tijd laten ook mijn (Gerdine) collega’s hun betrokkenheid zien: Zo bijzonder!

Zoals al ergens op deze website staat, werk ik bij Yoin: een organisatie die alleenstaande minderjarige vluchtelingen onderdak biedt en begeleidt. Wij zijn onderdeel van entrea lindenhout, een grote jeugdzorgorganisatie uit Gelderland. Bij deze organisatie werkt (nu nog) onder andere Malathy. Na een berichtje dat ik op ons Intranet had geplaatst, stuurde ze ons een mail. Malathy wil met haar eigen praktijk, die ze naast haar baan binnen entrea lindenhout runt, bijdragen aan ons goede doel. Wauw, hoe bijzonder is dat!

Malathy’s praktijk heet Praktijk Arokyam, dat ‘vitaliteit’ betekent. Binnen deze praktijk worden verschillende behandelmethodes toegepast (bijvoorbeeld EMDR, NLP en voedingsadvies). Malathy’s praktijk is te vinden op Facebook en op haar eigen site: Neem gerust een kijkje!

Tags: No tags

Leave a Comment