Bloemen maken alles leuker!

Nu onze bruiloft dichterbij komt, gaan we ons steeds meer bezighouden met de kleine details. Een van die dingen zijn de bloemen. Seth en ik hebben er een poosje over nagedacht: Willen we dat wel? En willen we dan corsages voor alle daggasten? En zo’n bruidsboeket, hoe doen we dat?

Uiteindelijk vonden we op Facebook Bloem & Chique. Dit is een klein beginnend bedrijfje dat wordt gerund door twee actieve vrouwen met smaak. Ondertussen zijn ze al superdruk en slepen ze mooie opdrachten binnen! Via Facebook hebben we kort contact gehad en een poosje geleden kwam Henrieke langs om samen te kijken wat onze wensen zijn. Ik kon merken dat ze echt wist waar ze het over had: ze had zelfs een hele lijst met vragen over een bruidsboeket. Nooit bedacht dat er zoveel variatie kon zijn… Uiteindelijk hebben we een bruidsboeket en een corsage voor Seth besteld: Bloemen maken zo’n dag toch echt een stukje mooier! En wat nog mooier is: Ook Bloem & Chique doet mee met Trouwen met een doel. Ze hoefden hier amper over na te denken, maar gaven gelijk aan dit een mooi initiatief te vinden.

Ben je zelf nog op zoek naar een bloemist? Voor een bruidsboeket, gewoon een leuke bos bloemen of zelfs een bloemenabonnement? Alles kan! Bloem & Chique is te vinden op Facebook.

Tags: No tags

Leave a Comment