Onze creatieve fotograaf

Nog minder dan 2 maanden, en dan is het zover: Onze bruiloft! We hebben er natuurlijk al heel lang naar toe geleefd en het is nog een beetje onwerkelijk dat het nu echt al zó dichtbij is. De planning is bijna helemaal rond, onze kleren zijn binnen, de kaarten zijn de deur uit en we zijn bezig met de laatste kleine dingen.

Wat zeker helpt in de voorpret, was de afspraak met Roos, onze fotograaf! We hebben Roos gevonden op Facebook, door de creatieve foto’s die ze maakte van een andere bruiloft. Zij maakt niet alleen de ‘standaard’ foto’s (die hele romantische foto’s als stel), maar kijkt ook naar wat past bij het verhaal van elk bruidspaar. Pas hebben we dus gekeken naar wat Seth en ik vaak samen doen en hoe we dat leuk zouden kunnen vastleggen. We gaan zien hoe het uitpakt, maar waarschijnlijk zal er een auto, motor en wandelschoenen voorbij komen… 🙂

Dus, ben jij toevallig ook op zoek naar een fotograaf die originele foto’s maakt, die echt bij jullie passen? RoosKiekt is dan de fotograaf die je moet hebben! Ze is te vinden op Facebook en op haar eigen site.

Tags: No tags

Leave a Comment