Samen staan we sterk! Zorg voor de ander begint bij jezelf

Waarom zouden bedrijven meedoen?

Op deze pagina zie je een lijst met bedrijven waar we ontzettend blij mee zijn: Zij ondersteunen namelijk onze project en doen daarmee mee aan onze bruiloft! Maar, waarom zouden bedrijven eigenlijk meedoen?

Allereerst geven wij bedrijven de mogelijkheid om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Op deze manier ondersteunen zij, tijdens hun gewone werk, mensen die dat erg hard nodig hebben.
Daarnaast zorgen wij voor publiciteit voor deze bedrijven. Dat doen we via deze site, via onze Facebook-pagina, maar ook door onze bruiloftsgasten op onze bruiloft te laten weten welke bedrijven er allemaal mee hebben gedaan. Zo komen onze gasten die misschien ook wel trouwplannen hebben op leuke bedrijven die zij ook kunnen benaderen!

Aangesloten bedrijven

Tijdens het plannen van onze bruiloft, proberen we zoveel mogelijk bedrijven te benaderen die mee zouden willen doen. Tot nu toe zijn dit de aangesloten bedrijven:

 • waterfeesten.nl
 • Brenda’s catering
 • Rooskiekt
 • Joanne Kleermaker fotografie
 • Hoeve de Beek
 • LoyaltyRide
 • Carlien- for happy moments
 • D’Amore bruidssalon
 • Jac Hensen
 • Horlogerie van Manen
 • PrePair (Ruimte voor je Relatie)
 • Moniss verpakkingsmaterialen
 • Bloem & Chique

Waterfeesten.nl

Het eerste bedrijf dat wilde nadenken over deelname aan ons project, en dit uiteindelijk ook doet, is waterfeesten.nl. We gaan ons feest ’s avonds namelijk vieren op een schip: de Columbus!

Bij Waterfeesten.nl is van alles mogelijk: Rondvaarten, feestjes en dus zelfs bruiloften! Wij hebben ervoor gekozen om alleen ons feest hier te vieren, maar je zou hier nog veel meer tijd kunnen doorbrengen.

De Columbus komt speciaal voor ons feest richting Rhenen varen, zodat de gasten zo dicht mogelijk bij de kerk kunnen opstappen.

Meer weten? Kijk op: http://www.waterfeesten.nl

Brenda's catering

De catering voor onze daggasten wordt verzorgd door Brenda’s catering.Met Brenda werken we ontzettend fijn samen: Ze denkt enthousiast mee met de gerechten die we te eten zullen krijgen, en veel is mogelijk.

Bij Brenda is het eten niet alleen lekker, maar ziet het er ook nog eens mooi uit. Nu al merken we dat Brenda veel oog heeft voor detail en haar eten ook echt mooi wil bezorgen. Echt een aanrader dus! Voor meer informatie kun je terecht op haar website: https://brendascatering.nl/

RoosKiekt fotografie​

Roos van RoosKiekt gaat foto’s maken op onze grote dag! Roos is een enthousiaste vrouw met erg leuke ideeën, en van haar foto’s op haar Facebookpagina en site werden we erg enthousiast!

Daarnaast hoefde Roos niet lang na te denken of ze mee wilde doen met ‘Trouwen met een doel’, en was ze hier gelijk enthousiast over!

Meer informatie over RoosKiekt kun je vinden op: http://rooskiekt.nl/ en op https://www.facebook.com/RoosKiekt/

Joanne Kleermaker fotografie

Op deze pagina staat nóg een fotograaf! Joanne heeft op een bijzondere manier bijgedragen aan dit project: Ze heeft foto’s van ons gemaakt voor onze trouwkaart en voor deze website.

Joanne is niet alleen een hele leuke fotograaf, maar ook het zusje van Gerdine. Met haar samen foto’s maken was erg ontspannend en we zijn blij met het resultaat!

Meer informatie over Joanne Kleermaker fotografie is te vinden op: https://www.instagram.com/joanne.kleermaker.fotografie/ en https://www.facebook.com/JoanneKleermakerFotografie/ of bekijk hier haar portfolio.

Hoeve de Beek

Onze daggasten ontvangen we op een bijzondere locatie: Hoeve de Beek. Dit is een compleet gerestaureerde boerderij in Woudenberg. Hier zullen we samen met onze gasten een ontspannen middag hebben, foto’s maken en lekker eten.

Wil je meer weten over Hoeve de Beek? Kijk dan op https://hoevedebeek.nl/

LoyaltyRide oldtimer verhuur

Onze trouwauto wordt verzorgd door LoyaltyRide. Zij geven ons de beschikking over een pastelgele Ford Mustang trouwauto uit bouwjaar 1969. Hier zullen wij 19 september samen in rond rijden! Bij LoyaltyRide vind je allerlei soorten trouwauto’s en trouwvervoer in jouw regio! 

 

Wil je meer weten over LoyaltyRide? Neem een kijkje op: op https://loyaltyride.nl/ 

Carlien - for happy moments

Een bruiloft plannen en organiseren is leuk, maar soms ook lastig… Carlien draait haar hand er niet voor om: Zij is namelijk een weddingplanner! Carlien benaderde ons zelf, omdat ze ons initiatief zo leuk vond en ons graag wilde helpen. En dat heeft ze gedaan! We hebben een avond met haar gezeten om te kijken naar onze planning, en ze had een heel aantal leuke ideeën, waar we zelf niet op gekomen zouden zijn.

Zoek jij ook iemand die jullie kan ondersteunen in de voorbereiding? Of iemand die je helpt op de dag zelf? Of iemand die zelfs jullie hele dag de ceremoniemeester wil zijn, zodat al jullie gasten kunnen ontspannen? Neem dan zeker een kijkje op www.carlien.net!

D'Amore bruidssalon

Dit was een spannend onderdeel van ons project: Gerdines bruidsjurk. Er is lang gezocht naar een winkel die mee wilde doen, en gelukkig uiteindelijk ook gevonden! D’Amore bruidssalon wilde meedoen met deze actie na een mail en meerdere telefoontjes, zonder ons te kennen. Zo bijzonder! Hier hing Gerdines droomjurk, dus dat kwam helemaal goed uit.

Dus, we kunnen niet anders dan deze winkel heel erg aanraden! D’Amore bruidssalon heeft 2 vestigingen: In Amersfoort en Arnhem. Ze hebben een groot assortiment, leuke medewerkers en een fijne sfeer om je jurk te passen. Zeker een winkel om heen te gaan als je op zoek bent naar jouw droomjurk! Kijk op www.damore.nl  voor meer informatie over deze winkel.

Jac Hensen

Een ander belangrijk onderdeel van onze trouwdag: Seths trouwpak. Seth is zelf op zoek gegaan en kwam daardoor terecht bij Jac Hensen, in Veenendaal. Hier verkopen ze pakken in allerlei soorten en maten en had Seth de keuze uit meerdere (trouw)pakken. Er staan vakkundige medewerkers in de winkel die kunnen ondersteunen bij het passen en kiezen en het trouwpak wordt ook vermaakt door een partner van Jac Hensen.

Seth is hier helemaal geslaagd voor zijn trouwpak en bijbehorende accessoires, dus ook deze winkel raden we zeker aan! Jac Hensen verkoopt veel meer dan alleen maar trouwpakken, dus neem zeker eens een kijkje op hun site: www.jachensen.nl.

Horlogerie Van Manen

Voor onze trouwringen zijn we geslaagd bij de eerste winkel waar we naar binnen zijn gelopen. Horlogerie Van Manen is echt een begrip in Veenendaal en we hebben ontdekt waarom. We werden goed geholpen bij het kiezen van onze ringen en er werd echt de tijd voor ons genomen. We konden passen en vragen wat we wilden. Na het uitzoeken waren de ringen al snel binnen. Maar, niet alleen de ringen, maar ook nog een foto van ons tijdens het passen en twee champagneglazen! Er wordt echt aandacht geschonken aan bruidsparen in deze winkel. Daarbij waren ze ook direct bereid om mee te denken met Trouwen met een doel en uiteindelijk ook mee te doen!

Horlogerie Van Manen verkoopt nog veel meer dan alleen trouwringen, dus het is zeker de moeite waard om eens langs te gaan of hun website te bezoeken: www.horlogerievanmanen.nl

PrePair (Ruimte voor je Relatie)

Toen we op zoek waren naar een manier om ons voor te bereiden op ons leven samen, na onze bruiloft, kwamen we bij PrePair terecht. PrePair is onderdeel van Ruimte voor je Relatie, waar allemaal vrijwilligers actief zijn die passie hebben voor gezonde huwelijken. Precies wat we zochten dus! We zijn in maart mee geweest met een PrePairweekend, waar we ontzettend van hebben genoten. Er is tijd om samen veel te leren van andere stellen, om samen te bespreken wat je gehoord hebt, om samen lekker te eten, samen lol te hebben… Echt een weekend waarin je relatie verdiept wordt en waar je even helemaal tijd voor elkaar hebt.

Omdat deze stichting gerund wordt door vrijwilligers, wisten we niet of ook zij mee wilden doen aan ons doel. Maar, ze wilden meedoen! Een extra reden dus om dit extra aan te bevelen. Kijk voor meer informatie op https://www.prepairweekend.nl/ (voor als je nog gaat trouwen) of op http://rvjr.nl/ (als je al bent getrouwd).

Moniss verpakkingsmaterialen

Dit bedrijf hadden we hier niet perse verwacht, maar toch wilden zij met onze actie meedoen! Wij waren op zoek naar leuke bedankjes voor onze gasten, en kwamen voor een deel daarvan terecht bij Moniss. Seth besloot hen maar gewoon te bellen om te vragen of ze mee wilden doen met onze actie en dat wilden ze! Wij hebben deze partij ervaren als een partij waarmee goed contact te maken is, die levert wat ze belooft. Aanrader dus!

Bloem & Chique

De naam van dit bedrijf zegt het al: Bloem & Chique levert hele mooie en chique bloemen! Bloem & Chique is een klein bedrijf dat gerund wordt door twee enthousiaste  vrouwen. Ze zijn nog maar net begonnen, maar nu al stromen de opdrachten binnen!

Het was fijn om contact te hebben met deze partij: Ze denken mee, doen niet te moeilijk en aarzelden geen moment om mee te doen met Trouwen met een doel. Het is natuurlijk nog afwachten hoe het boeket en de corsage eruit komen te zien, maar we hebben er alle vertrouwen in!

Bloem en Chique is te vinden op Facebook!

Draag je steentje bij en maak de wereld kleurrijker!

Wil jij je ook aansluiten?

Natuurlijk willen we zoveel mogelijk bedrijven die zich bij ons aansluiten! Ken je iemand die geïnteresseerd is? Of ben je zelf geïnteresseerd om met ons mee te doen?

We vinden het leuk om met je in contact te komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn!