Wij vinden het geweldig om samen te genieten, zorgen
en betrokken te zijn in onze omgeving!

Wij vinden het geweldig om samen te genieten, zorgen
en betrokken te zijn in onze omgeving!

Over Seth en Gerdine

Wij zijn Seth Leenman en Gerdine Kleermaker, leerden elkaar in maart 2018 kennen en zijn stapelgek op elkaar. Afgelopen periode hebben we samen besloten om de volgende stap in onze relatie te zetten: We gaan trouwen!!

We willen niet alleen een hele leuke dag hebben met alle mensen die dichtbij ons staan, maar daarbij ook denken aan mensen die het minder goed hebben dan wij. Daarom willen we met onze bruiloft tegelijk ook geld ophalen voor Stichting Bootvluchteling. Hier lees je meer over in onze eerste blog.

Seth over Gerdine

Gerdine (24) is een ontzettend lieve oprechte vrouw met een groot hart vol liefde! In haar dagelijks leven zet zij zich gepassioneerd in als werkbegeleider in de organisatie YOIN. YOIN begeleidt vluchtelingen in huisvesting met professionele begeleiding. Jongeren krijgen niet alleen een plek maar kunnen echt meedoen! Daarnaast heeft Gerdine een groot hart voor haar omgeving, vrienden & familie, muziek en wordt ze heel blij van een goed boek en ontspanning. Gerdine zet zich in voor verschillende projecten bij haar in de buurt waar ik heel trots op ben. Sinds een paar maanden heeft ze haar eigen plekje waar het heerlijk thuis komen is! Gerdine is van ons 2 degene die aanmoedigt, afweegt, nieuwe input lanceert en leeft voor de ander. Dit is ook waarom ik zo gek op haar ben! Het duurt nog even maar ik kan niet wachten om met haar samen de volgende stap te zetten!

Gerdine over Seth

Seth (25) is een enthousiaste, betrouwbare en lieve man met ontzettend veel ideeën! In zijn dagelijks leven is hij druk bezig met het bedrijf wat hij zelf is gestart: Loyalty Ride. Daarnaast houdt hij van motor rijden, hardlopen, drummen, goede muziek en diepe gesprekken. Hij woont nu nog in Brabant in een (zelf opgeknapt) appartement naast zijn ouders en komt na onze bruiloft mijn kant op. Seth is van ons tweeën degene die met leuke ideeën komt en die dan ook gelijk uitvoert. Hij is gelijk in actie en gaat door tot iets gelukt is. Hij is degene die (zonder ervaring) deze site heeft gebouwd, veel partijen opbelt en de vaart erin houdt. En, niet te vergeten: Seth is degene met wie ik heel graag wil trouwen 😊